Mangler du spænding i din hverdag? – Begynd på disse bog-serier

 Mangler du spænding i din hverdag? – Begynd på disse bog-serier

Er du træt af den samme gamle hverdag, og savner du lidt ekstra spænding? Så er det nu, du skal begynde på nogle af de populære bog-serier. De kan give dig noget at se frem til og få dig til at føle, at du er en del af et eventyr. Derudover er det en god måde at slappe af på, og så kan det være svært at lægge dem fra dig igen.

Harry Potter

En af de mest kendte bog-serier er uden tvivl Harry Potter. Bøgerne handler om troldmanden Harry Potter, der vokser op hos sin onde tante og onkel, der ikke forstår hans magiske evner. Da Harry fylder 11 år, får han et brev fra troldmandsskolen Hogwarts, hvor han skal lære at bruge sine evner. Der venter ham en lang række eventyr og oplevelser, og han bliver snart en af de mest kendte troldmænd.

Jomfru Maria

En anden bog-serie, der er værd at nævne, er Jomfru Maria. Serien handler om Maria, der er en ung kvinde, som er vokset op i et kristent kloster. Hun har aldrig været ude i verden, og hun er derfor meget naiv, da hun en dag beslutter sig for at forlade klosteret og tage ud i verden for at finde sin mor. Hun møder en lang række farlige og mystiske figurer, og snart er hun involveret i et komplot, der kan koste hende livet.

Sherlock Holmes

En tredje bog-serie, der er værd at nævne, er Sherlock Holmes. Serien handler om den berømte detektiv Sherlock Holmes, der bor i London sammen med sin trofaste ven Dr. Watson. Han løser de mest komplicerede sager, og bøgerne er altid spændende og medrivende, så man som læser næsten ikke kan lægge bogen fra sig.

Andre nævneværdige bog-serier

De tre nævnte serier er naturligvis ikke de eneste serier, der er værd at læse. Der er mange flere, og nogle af de andre nævneværdige er 50 Shades of Grey, Ringenes Herre og Kvinden i buret.

Hvilken serie skal du vælge?

Det kan godt være svært at vælge en bog-serie, hvis man ikke normalt læser den slags. Derfor er det en god ide at sætte sig ned med en kop kaffe og kigge på bogserier, indtil man finder én, der falder en i øjnene. Er man stadig i tvivl, kan man i stedet kigge på film og tv-serier. I nogle tilfælde er bogserien også lavet som en film eller en tv-serie.

forfatter

Related post